Majoitus

GLO_Hotels_valkoinen

GLO Hotellit edustavat neljää erilaista, täyden palvelun lifestyle -hotellia pääkaupunkiseudulla. Hotellit kuuluvat osana Kämp Collection Hotelsiin.

 

GLO Hotel Kluuvi tarjoaa mainiot puitteet Helsinkiin tutustumiselle, liikematkailulle ja kaupunkiseikkailulle. Hotelli sijaitsee lähellä Helsingin parhaita ostoskatuja ja -paikkoja, yöelämää, viihdettä ja nähtävyyksiä. Päivällä voi uppoutua ostosten, muodin, taiteen ja viihteen maailmaan. Illalla voi vierailla alueen gallerioissa tai mennä trendikkäälle drinkille kaupungin tyylikkäimpään cocktail‐ravintolaan. 

 

GLO Hotel Art sijaitsee Helsingin Designkorttelin (Design District) sydämessä, 700 metriä Helsingin kaupallisesta keskipisteestä. Designkortteli on eloisa muotoilun ja muodin kehto lukuisine kauppoineen, kahviloineen ja ravintoloineen. Trendikkään kaupunkitunnelman lisäksi GLO Hotel Art tarjoaa erinomaisen tukikohdan Helsingin vierailulle: hotelli on lähellä erinomaisia liikenneyhteyksiä, ostoksia, trendikkäitä ravintoloita ja kahviloita.

 

GLO Hotel Sello tarjoaa tyylikästä rentoutumista Espoon parhaalla paikalla. Hotelli sijaitsee Espoon Leppävaarassa, josta on nopeat junayhteydet Helsingin keskustaan. Myös lentokenttä, Messukeskus ja Hartwall Areena ovat kohtuullisen auto-­ tai junamatkan päässä. Kauppakeskus Sello sijaitsee aivan hotellin naapurissa ja sieltä löytyy yli 170 liikettä elokuvateattereineen ja konserttisaleineen. 

 

GLO Hotel Airport -­lentokenttähotelli on ainoa laatuaan, joka sijaitsee Helsinki-­Vantaan lentokenttärakennuksessa. Se palvelee terminaali 2:ssa, josta on myös kätevä sisäkäytäväyhteys terminaali 1:en. Terminaali 2:n turvatarkastukseen kävelee vain kahdessa minuutissa. Aikaiset aamulennot tai jatkolennon odotus sujuu mukavan rentouttavassa ympäristössä.

 


MAJOITU GLO HOTELSEISSA JA SAA ETUJA!

-15% päivän joustavasta hinnasta

Nauti päivästä golfkentän viheriöllä ja yövy ylellisesti GLO Hotelleissa.
Tarjoamme  -15 % edun päivän joustavasta hinnasta.

Etu sisältää:

  • herkullisen buffetaamiaisen
  • ilmaisen WiFi-yhteyden

Kampanjakoodi: PROTAG

Alennettu hinta edellyttää vahvistetun tiiajan Tapiola Golfiin. 

Varaus voidaan peruuttaa veloituksetta saapumista edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme ensimmäisen yön hinnan. Etu on voimassa saatavuuden mukaan ja pidätämme oikeuden tehdä muutoksia sen voimassaoloaikoihin. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.