Kesällä Tapiola Golfissa pelataan taas kortteliliigaa!

 

Rohkeasti mukaan! Ongolf Kortteliliigassa pelaaminen on hauskaa ja yhteisöllistä golfia!

Kortteliliiga joukkueen muodostaa vähintään 4 pelaajaa, jotka asuvat samassa ”korttelissa”, taloyhtiössä, saman kadun varrella tai samalla lähialueella.

Yleisenä ohjeena annetaan, että joukkueen pelaajien kotiosoitteen tulee kentän lähialueilla olla maksimissaan 750 m päässä toisistaan (Lähialueeksi luetaan Turunväylä, Kehä 1, Kalevalantie, Koivu-Mankkaantie, Vanhan-Mankkaantie, Mankkaantie, Turunväylä rajoittama alue).  Lähialueiden ulkopuolella sallitaan n. 1500 m etäisyys. Poikkeustapauksissa huomioidaan tarkoituksenmukaisuus. Joukkueen jäsenten asuinpaikkaa tulee kuitenkin yhdistää jokin luonnollinen alue, katu, kortteli, talo-yhtiö tms.

Kilpailumuoto

Jokainen joukkue pelaa kauden aikana reikäpelimuotoisen ottelun toisiaan vastaan omassa alkulohkossaan. Sen jälkeen jatketaan sijoitusotteluin (yhden joukkueen ottelumäärä kauden aikana on 5-6). Kussakin ottelussa pelataan kaksi kaksinpeliä ja yksi nelinpeli reikäpeleinä. Yhteen otteluun osallistuu siis 4 pelaajaa kummastakin joukkueesta. Eri otteluissa joukkue saa kuitenkin käyttää useampaa pelaajaa. Reikäpeleissä huomioidaan tasoituksena ¾ pelaajan pelitasoituksesta, jossa käytettävä maksimitasoitus on 36 (eli pelaajan kisaan saama maksimipelitasoitus on 27). Tarkempia sääntöjä on saatavilla Caddiemasterilta.

Osallistumismaksut

Varsinaista osallistumismaksua ei ole. Pelaajalla on joko pelioikeus tai sitten hän pelatessaan maksaa sarjakortin pelilipulla tai vieraspelaaja 9 reiän green feen 25€

Palkinnot

3 parasta joukkuetta palkitaan (palkinnot 6 pelaajalle). Sen lisäksi arvotaan joka kuukausi kilpailuun osallistuneiden pelaajien kesken yllätyspalkintoja.

Kilpailun aikataulu

Alkulohkojen otteluita pelataan keskiviikko ja torstai iltoina 18:00-19:10 välillä alkaen. Sarja alkaa toukokuun alussa ja alkulohkon otteluita tulee n. 3-4 viikon välein (3 tai 4 ottelua). Elokuussa alkavat pudotus ja sijoitusottelut, joita joukkuetta kohden tulee yksi tai kaksi (finaaleihin edenneille mahdollisesti kolme). Otteluajat annetaan etukäteen, mutta joukkueet yhdessä sopien saavat sopia ottelun tai osan siitä myös muuhun ajankohtaan.

 

Kortteliliigan otteluohjelman kaudelle 2019 näet tästä!

 

Alkulohkojen lopputilanne:

 

Kauden 2019 Kortteliliiga loppusijoitukset:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää kortteliliigasta tästä! 

 

OnGolf on golfmatkailun pro

OnGolf on golfmatkoihin erikoistunut suomalainen matkanjärjestäjä. Järjestämme laadukkaita golfmatkoja kaikille lajin harrastajillle. Tarjoamme Pelimatkoja, ryhmämatkoja ja opetusmatkoja kaikille lajin harrastajille. Sen taustalla ovat suomalaisen golfin ja matkailun parhaat voimavarat. Tervetuloa mukaan OnGolfin maailmaan! Tutustu palveluihin tästä!