Piltz Golf School

Piltz Golf School

Piltz Golf School vastaa Tapiola Golfin opetustoiminnasta kaudella 2017.

Piltz Golf School tarjoaa räätälöityä golfopetusta kaiken tasoisille pelaajille.

Opettajina toimivat Tapiola Golfissa Mika Piltz sekä assistant pro Henrik Karvinen.

Hinnat ja ajanvaraus

Mika Piltzin tuntiopetuksen hinnat: TaG:n jäsenet 70€/oppilas, muut 80€/ oppilas

Mikan ja Henrikin ajanvaraus tapahtuu GolfBox- järjestelmässä.

Varaa aika Mikalle

 

Henrik Karvinen: Puh . 040 7683148 tai henkka@piltz.fi

 

Juniorit

Tapiola Golf ry:n junioreiden treeniryhmät & kesäleirit kaudella 2017

Tapiola Golf ry:n junioreiden treeniryhmät kaudella 2017Tervetuloa mukaan Tapiola Golf ry:n yhteistyössä Piltz Golf Schoolin kanssa järjestämään juniorivalmennukseen kaudelle 2017. Ryhmissä on vielä muutama paikka vapaana.

Valmennuskausi on 22.5–30.9.2017.

Opetuksesta vastaa Piltz Golf Schoolin Pro Henrik Karvinen.

Tapiola Golf ry järjesti kesällä 2016 ensimmäiset juniorivalmennukset ja kaudella 2017 järjestämme kaksi erillistä treeniryhmää. Tarkoituksena on luoda pohja TaG:n juniorityölle ja lähteä kasvattamaan uutta sukupolvea iloisia ja innokkaita golffareita.

Treeniryhmiä on kaksi. Ryhmät harjoittelee 1 tunnin viikossa ja noin kerran kuukaudessa kentällä 2 tuntia (kaudella arviolta 23 tuntia). Nämä ja mahdolliset muut Henrikin aikatauluista riippuvat vapaat maanantait informoidaan osallistujille vielä erikseen hyvissä ajoin.

Ryhmä 1:        maanantaisin klo 18–19.

Ryhmä 2:       maanantaisin klo 19–20

Treeniryhmät toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 8 junioria/ryhmä. Jos määrä ei täyty, järjestämme yhden ryhmän ilmoittautuneille ja varmistamme ilmoittautuneiden kanssa erikseen uuden suunnitelman.

Junioreilla toivotaan olevan omat mailat, säänmukainen varustus ja positiivinen asenne. Kurssimaksu sisältää opetuksen, pallot, kenttämaksut ja mahdolliset kesän aikana järjestettävät kurssin omat kisat. Muista kauden aikana mahdollisesti tehtävistä asioista sovitaan erikseen osallistujien kanssa.

Valmennuksen hinta koko kaudelle on 370 euroa.

Kurssimaksun voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä, siten että ennen kurssien alkua maksetaan puolet kurssin hinnasta ja toinen puoli maksetaan heinäkuun loppuun mennessä. Ilmoittautuneet sitoutuvat osallistumaan koko kauden treeneihin vaikka maksaisivat valmennusmaksun kahdessa erässä.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja Tapiola Golfin Caddiemasterilta puh. 09 42 500 750 tai caddiemaster@tapiolagolf.fi. Tietoina lapsen ja huoltajan nimet, lapsen ikä ja tasoitus, seura, yhteystiedot, kumpaan ryhmään osallistuu sekä tieto maksusta yhdessä tai kahdessa erässä.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kussakin ryhmässä on 12 paikkaa. Henkka pystyy ohjaamaan pelaajia henkilökohtaisesti, joten kaikki saavat tasolleen sopivaa opetusta. Mikäli juniorilla ei ole vielä greencardia, voi olla yhteydessä Henkik Karviseen ja sopia mahdollisuudesta suorittaa greencard toukokuun aikana.

Henrik Karvinen: Puh. 040-768 3148 tai henkka@piltz.fi

Juniorileirit kesäkuussa 2017

Tapiola Golfissa järjestetään kesäkuussa kaksi 4 päivän mittaista junioreiden kesäleiriä.

Ensimmäinen leiri 5.-8.6.2017 on täynnä. Toinen leiri 12.-15.6.2017 on peruutettu liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Leirin aikana pidetään hauskaa golfin parissa joka päivä kello 9-15 ja molemmat leirit huipentuvat 9 reiän leirikilpailuun. Ilmoittautumiset ja lisätietoja Tapiola Golfin Caddiemasterilta puh. 09 42500 750 tai caddiemaster@tapiolagolf.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. leiri toteutetaan mikäli osallistujia ilmoittautuu vähintään 8 junioria/ leiri.

Leirien esitteeseen tästä