OnGolf on golfmatkailun pro

OnGolf on golfmatkoihin erikoistunut suomalainen matkanjärjestäjä. Järjestämme laadukkaita golfmatkoja kaikille lajin harrastajillle. Tarjoamme Pelimatkoja, ryhmämatkoja ja opetusmatkoja kaikille lajin harrastajille. Sen taustalla ovat suomalaisen golfin ja matkailun parhaat voimavarat. Tervetuloa mukaan OnGolfin maailmaan!

OnGolf-pelimatkat

OnGolfin pelimatkoilla kaikki on valmiina. Voit itse keskittyä 100%:sti lempiharrastukseesi. OnGolfin matkoilla on aina mukana kokenut suomalainen vetäjä sekä mukavaa samanhenkistä matkaseuraa. OnGolf-pelimatkoilla lennät mahdollisimman lähelle golfkohdetta. Asut tasokkaasti golfin kannalta parhaissa hotelleissa. Sekä lentokenttä- että golfkenttäkuljetukset on valmiiksi järjestetty. Starttiajat on varattu hyvissä ajoin, jotta pääset pelaamaan parhaisiin lähtöihin. Ohjelman mukaiset green feet sisältyvät luonnollisesti OnGolf-pelimatkasi hintaan.

OnGolf-kurssimatkat
Suomen laajimmassa valikoimassa on entistä enemmän kohteita ja matkojen vetäjinä kokeneet suomalaiset opettajat. He kaikki ovat PGA pro -tason ammattilaisia, joten opetuksen taso ja tehokkuus pienryhmissä on huippua.

Opetusmatkat sopivat kaikentasoisille green cardin suorittaneille golfaajille. Voit valita sinulle parhaan matkakohteen, opettajan, kurssi- ja viikko-ohjelman. Kaikki on valmiiksi järjestetty ja voit keskittyä omien golftaitojesi tehokkaaseen kehittämiseen.

OnGolf-ryhmämatkat
OnGolf suunnittelee ja järjestää ryhmällesi mittatilaustyönä juuri sellaisen golfmatkan kuin haluatte. Kohteeksi voitte valita joko jonkun pelimatkakohteistamme tai lähes minkä tahansa maailman golfkohteista. Tutussa ryhmässä golf ja matka sujuu parhaiten. Voit lähteä matkalle pelikavereiden kanssa, oman klubin porukalla, perheen tai vaikka koko suvun voimin. Voit järjestää yrityksesi asiakkaille palaverimatkan tai seminaarin golfin merkeissä. OnGolfin ryhmämatka on helppo ja huoleton. Kaikki on valmiiksi järjestetty luotettavasti ja aktiivigolfareiden kokemuksella

Kerro toiveesi, me teemme sellaisen matkan.

Ota yhteyttä soittamalla 020-7428590 (arkisin 9-17) tai sähköpostitse info@ongolf.fi

Lisätietoja matkoistamme www.ongolf.fi

Vastuullinen matkanjärjestäjä:
TravelOn Matkat Oy
Puheluhinnat
Lankaverkosta 8,35 snt/puhelu + 5,57 snt/min
Matkaverkosta 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min