TAGi on POP -kesäkonsertti la 5.8.

Esiintyjät  Liput  VIP  Info  Yhteystiedot

Tapiolan Golfkeskus TAGi avaa ovensa uudelle kesäkonsertille elokuussa 2017. TAGi on POP –kesäkonsertti tarjoaa puitteet pääkaupunkiseudulla kovin kysytylle piknik-henkiselle konsertille, jonka artistikattausta tähdittävät Anssi Kela, Laura Voutilainen ja Egotrippi.

TAGi on POP –kesäkonsertti Tapiolan Golfkeskus TAGi:ssa lauantaina 5. elokuuta. Liput tapahtumaan tulevat myyntiin perjantaina 7.huhtikuuta Lippupisteessä. Tapahtuma-alueella ruoka- ja juomamyyntiä. Tapahtuma on K18.

Illan aikataulut ovat:
Ovet 18
Egotrippi 19:00
Anssi Kela 20:45-21:45
Laura Voutilainen 22:30-23:30

TAGi_ON_POP 3

Tapiolan Golfkeskus TAGi, Turveradantie 17, 02180 Espoo

Lauantai 5.8.2017

Ovet 18.00

Showtime 19 – 23

Esiintyjät

Anssi Kela, Laura Voutilainen ja Egotrippi

TAGi_KELA    TAGi_LAURA     TAGi_EGOTRIPPI

 

Liput

Palvelumaksuineen 44,50 euroa, ovelta 49,50 euroa, tai Kaverilippu (2 lippua) 60€

Lipunmyynti konserttiin käynnistyy perjantaina 7. huhtikuuta Lippupisteessä.

Nettikaupan lisäksi lippuja voi ostaa Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteistä kautta maan (lippu.fi/myyntipisteet), puhelinpalvelusta numerosta 0600 900 900 (1,98 €/min+pvm, Ma-la 9 – 21, Su 10-18) sekä kaikilta R-kioskeilta. Lippuja voi varata myös puhelinpalvelun kautta.

lippufi_buttons osta lippulippufi_nro1_logo_mv_2015

 

 

 

VIP-paketit

TAGi on POP VIP-paketit

TAGi on POP -kesäkonserttiin on varattavissa rajallinen määrä VIP-telttoja (8kpl), VIP-aitioita (3kpl) sekä VIP-illallispaketteja ravintola Vistan terassilla.

Tarjoa asiakkaillesi tai sidosryhmällesi unohtumaton konserttielämys nauttien maittavasta VIP-menustamme.

Kaikista VIP-alueista on suora näköyhteys esiintymislavalle, ruoka- ja juomatarjoilut ilman jonotusta sekä oma VIP-tarjoilija.

 

VIP 2.2    VIP 1.1    VIP 2.3    VIP 4.1

 

POP -illallinen

Lohi-avocado cheviche, saaristolaisleipää

Grillistä: Härän filettä ja maalaiskanan rintaa, kasvisvaihtoehto

Runsas side dish -pöytä

TAGi leivos, suklaa ja kahvi/tee

A-oikeudet

 

Info

Tapiolan Golfkeskus TAGi avattiin Tapiola Golfin yhteyteen kesäkuussa 2016. Keskeisen sijainnin vuoksi golfkeskus on suunniteltu alun alkaenkin tapahtuma- ja elämyskeskukseksi, mihin keskuksen rakennukset ja ulkoalueet tarjoavat erinomaiset puitteet.

TAGi sijaitsee erilaisia tapahtumia ajatellen mainiolla paikalla myös kulkuyhteyksien kannalta, vain muutaman minuutin päässä Tapiolasta ja Leppävaarasta. Upea klubitalo, kauniisti viheriöivä golfkenttä ja sitä ympäröivä puistoalue muodostavat täydellisen kokonaisuuden myös kesäkonsertin järjestämiseen. TAGi:n klubiravintola Vistan valtavalla terassilla ja sisätiloissa järjestetään konsertin jälkeen myös tapahtuman jatkobileet.”Odotamme mielenkiinnolla tulevaa kesää, joka on Tapiolan Golfkeskus TAGi:n ensimmäinen kokonainen toimintavuosi.

Toivon, että TAGi on POP -konsertista muodostuu hieno päänavaus muillekin konsertti- ja viihdetapahtumille tulevina vuosina”, toteaa Tapiola Golf Oy:n toimitusjohtaja Pertti Itkonen

 

Kulkuyhteydet

Helsingin suunnasta

Bussit 106 (Kivennavan pysäkki) ja 212

Leppävaarasta 106K (Kivennavan pysäkki)

Konsertti päättyy n. Klo 23.30. Tapahtuman päätyttyä anniskelualue palvelee konserttiyleisöä vielä n. puoli tuntia. Poistuminen käy alueelta kävellen samaa reittiä kuin saapuminen.

Lisävuoroista ja muista mahdollisista joukkoliikenteen kulkuyhteyksistä tiedotettaan myöhemmin

 

Alueen ravintolapalvelut

Alueen baarit ja ravintolat ovat avoinna 18-23.30. Kaikissa myyntipisteissä käy pankkikortti.

Tapahtuman jatkobileet järjestetään TAGi:n klubin tiloissa.

 

ESTEETTÖMYYS/INVA-ASIAKKAAT

Pyörätuolilla liikkuvat, sekä näkövammaiset asiakkaat ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan sisäänpääsyn samalla lipulla. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla. Liikuntarajoitteisille asiakkaille löytyy myös Invavessoja

 

PYSÄKÖINTI

Tapahtuma-alueen välittömästä läheisyydestä löytyy n. 150 parkkipaikkaa.
Pysäköintimaksu 10€. Maksu veloitetaan sisäänajon yhteydessä.

 

Mitkä ovat kielletyt esineet? 

Järjestelmäkameroiden, videokameroiden ja nauhurien, sateenvarjojen, retkikalusteiden, grillien, lemmikkieläinten, tölkkien, purkkien, alkoholijuomien, laser-osoittimien, aseiden, ilotulitteiden sekä muiden vaarallisten aineiden tai välineiden tuominen alueelle ja sen välittömään läheisyyteen on ehdottomasti kielletty. Mukaan voi ottaa max. 0,5 litran avaamattoman tai tyhjän muovisen vesi- tai virvoitusjuomapullon.

Yhteystiedot

Tapiolan Golfkeskus TAGi, Turveradantie 17, 02180 Espoo

Lisätiedot

Ossi Malinen
Key Account & Event Manager
TAGi Palvelut Oy

p. 040 8359 009
tiedotus@tagi.fi