Golf Center Major Cup – U.S. PGA Championship

Kilpailukutsu – Golf Center Major Cup – U.S. PGA Championship

 

 • Muodosta oma joukkue maailman parhaiden golfammattilaisten kanssa

 

 • U.S. PGA Championship pelataan 9.-12.8. Osallistu Golf Center major Cup kisaan pelaamalla oma pelikierroksesi perjantain- sunnuntain 10.-12.8 aikana Tapiola Golfin kentällä ja valitsemalla joukkueeseesi 2 U.S. PGA:n viimeisellä kierroksella pelaavaa pelaajaa. Joukkueen tulokseksi muodostuu oman hcp lyöntituloksen (reikäkohtainen maksimitulos on 2 x par +1) ja joukkueesi kahden muun pelaajan lyöntituloksen summa. Kilpailu ratkeaa, kun viimeinen Openin pelaaja saapuu maaliin.

 

 • Ilmoittautuminen kisaan tehtävä ennen omaa pelikierrosta ja oman joukkueen valinta viimeistään ennen kuin U.S. PGA:n sunnuntain kilpailukierros alkaa.

 

 • Pelaat normaalisti joko kausipelioikeudella, pelilipuilla tai maksamalla päivän green feen (seuraa viikonlopun green fee- tarjouksia). Kisaan osallistuminen maksaa tämän lisäksi 10 €. Osallistumismaksu sisältää 10 € etusetelin Ravintola Vistaan ruokailuun käytettäväksi ko. viikonlopun aikana. Parhaiden joukkueiden muodostajat palkitaan Golf Centerin tuotepalkinnoilla.

 

 2018 Kilpailuohje pelaajille

 

 • Tervetuloa mukaan Golf Center Major Cup kisaan

 

 • Pelaat oman kisakierroksesi Tapiola Golfin kentällä perjantain 10.8 ja sunnuntain 12.8. aikana ja valitset joukkueeseesi kaksi U.S. PGA:n sunnuntain pelikierroksella pelaavaa pelaajaa. Joukkueen valinta on tehtävä viimeistään sunnuntaina ennen kuin viimeisen pelikierroksen 1. lähtöryhmä starttaa. Joukkueen voi ilmoittaa caddiemasterille kisaan ilmoittauduttaessa tai määräaikaan mennessä joko puhelimitse (p.  09 42500750 ) tai sähköpostilla (caddiemaster@tapiolgolf.fi , saat vastausviestinä kuittauksen vastaanotetusta joukkuevalinnasta).

 

 • Omalla pelikierroksella tulee olla merkitsijä ja sinun on palautettava allekirjoitettu tuloskortti caddiemasterille kierroksen jälkeen. Oma pelimuoto on lyöntipeli HCP kuitenkin niin, että suurin kirjattava bruttolyöntitulos on 2xpar +1. Suurin kilpailussa käytettävä slope on 36. Vain virallisen EGA tasoituksen omaava pelaaja voi käyttää hyväkseen tasoitusta. Joukkueen U.S. PGA:n jäsenien sunnuntain kierrostulokset lisätään omaan tulokseesi ja tästä muodostuu joukkueen tulos. Tasatilanteessa ratkaisee oma tulos ja edelleen tasatilanteessa käytetään matemaattista menetelmää omalta pelikierrokselta.

 

 • Mikäli U.S. PGA kisan aikataulut esim. sääolojen takia muuttuvat (3. kierrosta ei ole saatu loppuun lauantaina), kisaan huomioidaan se täysi pelikierros, joka alkaa seuraavana sunnuntain klo 15.00 Suomen aikaa jälkeen (vaikka se olisi 3. pelikierros). Oman joukkueen valinta on tällöin myös tehtävä ennen tämän kierroksen alkamista.

 

 • 5 parhaan joukkueen muodostajat palkitaan Golf Centerin tuotepalkinnoilla.

 

 • Joukkueet julkistetaan Nexgolfissa sunnuntain U.S. PGA:n pelikierroksen alkaessa ja sinne päivittyy myös pelaajan oma tulos näkyviin. Voit siis seurata oman joukkueesi menestystä muihin nähden sunnuntain U.S. PGA kierroksen aikana.

 

 • Kilpailussa noudatetaan oman pelikierroksen osalta Tapiola Golfin paikallisääntöjä ja kilpailumääräyksiä.