Haemme täydennystä Tapiola Golfin caddiemaster -tiimiin

Tapiola Golfin caddiemasteriksi 

Tapiola Golf on moderni ja viihtyisä golfkenttäyhteisö. Loistava sijainti on etulyöntiasemassa niin pelaajille kuin työntekijöille. Nuorekkaassa ja iloisessa tiimissämme sinulla ei tule olemaan tylsää. Tapiola Golfissa tapahtuu aina – järjestämme yli 100 tapahtumaa kauden aikana ja olet tärkeässä roolissa kun kohtaamme noin 100 000 golfkeskuksen kävijää. Tarjoamme mielenkiintoisen kesätyöpaikan ainakin kahdelle loistotyypille.

Työnkuva 

Toimenkuva on monipuolinen ja siihen kuuluu pelaajien vastaanotto, peliaikojen varaaminen, kilpailujen ja tapahtumien hoito ja tulospalvelu, jäsenrekisterin ylläpito, kassajärjestelmä ja tilitys sekä muut monipuoliset asiakaspalvelutehtävät. 

Caddiemasterin työsuhde on määräaikainen erikseen sovittavalle ajanjaksolle ja sijoittuu välille maalis – lokakuu, kentän kunnosta ja säästä riippuen. Töitä tehdään 7 päivänä viikossa, työvuoroja on 3-6/viikko ja päivittäinen työaika on 5-8 tuntia.  

Mitä haemme?  

Toivomme sinulta vahvaa asiakaspalveluasennetta, erinomaisia kommunikointitaitoja, joustavaa työasennetta sekä sujuvaa suomen- ja englanninkielen osaamista. Ruotsinkielentaito on eduksi. 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää, että olet henkilönä tunnollinen ja viihdyt ajoittain hektisessäkin työympäristössä.  

Arvostamme iloisuutta, oma-aloitteisuutta ja tiimipelaajan ominaisuuksia. Golfalan tuntemus ja aiempi kokemus caddiemasterin tehtävästä katsotaan eduksi, mutta asenne ratkaisee tässäkin kohdassa.  


Palkkaus Golfalan TES:n mukaan. Palkkatoivomukset otetaan huomioon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen  linda.ratilainen@tapiolagolf.fi
Tiedustelut puh: 044  324 0192 

Haku päättyy 15.02.2018 Paikka täytetään mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä, jos sopiva henkilö löytyy. Hakemuksia ei palauteta.