HPP Viikkokilpailut 2019 ja Kutsu Tapiola Golfin reikäpelimestaruuskilpailuihin

Kaudella 2019 viikkokisa pelataan edellisen kauden tavoin minä tahansa arkipäivänä maanantaista perjantaihin pelaajan valitsemana ajankohtana – näin haluamme edelleen kannustaa tasoitusuudistuksen lähestyessä pelaajia jättämään mahdollisimman paljon kortteja kauden aikana. Kilpailut starttaavat heti vappuviikolla eli ensimmäinen kierros pelataan 29.4. – 3.5.

Viikkokilpailut pelataan tasoituksellisena pistebogeyna 29.4.-13.9. välisenä aikana, yhteensä 20 kertaa. 29.4.-31.5. ja 26.8.-13.9. pelataan 9 reikää (kyseisen viikon etuysi), muuten 18 reikää. Kauden lopputuloksiin otetaan mukaan jokaisen pelaajan 15 parasta kisaa. Palkintopottia kasvattaa tälläkin kaudella myös sponsorimme HPP Asianajotoimiston panostus, joten kaikki mukaan kisaamaan. Joka viikolla palkitaan tuttuun tapaan myös paras scratchpelaaja.

Ilmoittautuminen ja kilpailumaksu 5 euroa / viikko, maksetaan caddiemasterille kierrokselle lähdettäessä. Pelaaja voi pelata yhden kisakierroksen viikon aikana, mutta sen ei tarvitse olla hänen ensimmäinen kierroksensa kyseisellä viikolla. Tulokset julkaistaan viimeistään seuraavana maanantaina.

Palkintopotti jaetaan kauden päätyttyä ja viikkokisan vuosirankingin voittajalle on tarjolla myös paikka legendaarisessa Shoot Outissa.

 


Ilmoittautuminen Tapiolan Reikäpelimestaruuskilpailuihin on nyt käynnissä!

TaG_Kilpailukutsu_Reikäpelimestaruus 2019