HPP Viikkokilpailut alkavat!

Kaudelle 2018 uudistamme hieman viikkokisakäytäntöä ja kisakierroksen voi pelata minä tahansa arkipäivänä maanantaista perjantaihin pelaajan valitsemana ajankohtana – näin haluamme mahdollistaa mahdollisimman monen pelaajan mukaan pääsyn. Kilpailut starttaavat heti vappuviikolla eli ensimmäinen kierros pelataan 30.4 – 4.5.

Viikkokilpailut pelataan tasoituksellisena pistebogeyna 30.4-14.9 välisenä aikana, yhteensä 20 kertaa. Kauden lopputuloksiin otetaan mukaan 15 parasta kisaa. Palkintopottia kasvattaa tällä kaudella myös sponsorimme HPP Asianajotoimiston panostus, joten kaikki mukaan kisaamaan. Joka viikolla palkitaan tuttuun tapaan myös paras scratchpelaaja.

Ilmoittautuminen ja kilpailumaksu 5 euroa / viikko maksetaan caddiemasterille kierrokselle lähdettäessä. Pelaaja voi pelata yhden kisakierroksen viikon aikana, mutta sen ei tarvitse olla hänen ensimmäinen kierroksensa kyseisellä viikolla. Tulokset julkaistaan aina seuraavana maanantaina.

Viikkokisa on erinomainen tapa pitää oma tasoitus ajan tasalla ja valmistautua samalla henkisesti kaudella 2020 tulevaan tasoitusuudistukseen, jolloin laskentasysteemi muuttuu ja tasoitus lasketaan kaikkien viimeisimpien pelikierrosten keskiarvona. ”Jotta pelaaja saisi mahdollisimman oikean ja nykyhetkeä kuvaavan tasoituksen, kun uusi järjestelmä otetaan käyttöön 2020, olisi hänen hyvä jättää kortteja aktiivisesti. Mahdollisimman paljon siis kortteja sisään”, kehottaa asiantuntija Mika Wikström Golfliitosta.