Junioreiden treenit kaudella 2018

Tapiola Golf ry:n junioreiden treeniryhmät kaudella 2018

Tervetuloa mukaan Tapiola Golf ry:n yhteistyössä Piltz Golf Schoolin kanssa järjestämään juniorivalmennukseen kaudelle 2018.

Valmennuskausi on 21.5–30.9.2018.

Opetuksesta vastaa Piltz Golf Schoolin Pro Henrik Karvinen.

Treeniryhmiä on kaksi, aloittelijat ja enemmän harrastaneet. Aloittelijaryhmän tasovaatimus on suoritettu greencard ja harrastajaryhmään osallistujan tasoituksen pitää olla ilmoittautumishetkellä alle 36. Aloittelijaryhmä harjoittelee 1 tunnin viikossa. Harrastajaryhmä harjoittelee 1,5 tuntia viikossa. Harjoituskertoja tulee olemaan noin 16. Mahdolliset Henrikin aikatauluista riippuvat vapaat maanantait informoidaan osallistujille hyvissä ajoin.

Aloittelijaryhmä:       maanantaisin klo 17:30–18:30

Harrasteryhmä:         maanantaisin klo 19:00–20:30.

Treeniryhmät toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 8 junioria/ryhmä. Jos määrä ei täyty, järjestämme yhden ryhmän ilmoittautuneille ja varmistamme ilmoittautuneiden kanssa erikseen uuden suunnitelman.

Junioreilla toivotaan olevan omat mailat, säänmukainen varustus ja positiivinen asenne. Kurssimaksu sisältää opetuksen, pallot, kenttämaksut ja mahdolliset kesän aikana järjestettävät kurssin omat kisat. Muista kauden aikana mahdollisesti tehtävistä asioista sovitaan erikseen osallistujien kanssa.

Valmennuksen hinta koko kaudelle on aloittelijoiden ryhmässä 350 euroa ja harrastajien ryhmässä 450 euroa.

Kurssimaksun voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä, siten että kurssien alkaessa maksetaan puolet kurssin hinnasta ja toinen puoli maksetaan heinäkuun loppuun mennessä. Ilmoittautuneet sitoutuvat osallistumaan koko kauden treeneihin vaikka maksaisivat valmennusmaksun kahdessa erässä.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja Tapiola Golfin Caddiemasterilta puh. (09) 42 500 750 tai caddiemaster@tapiolagolf.fi. Tietoina lapsen ja huoltajan nimet, lapsen ikä ja tasoitus, seura, yhteystiedot, kumpaan ryhmään osallistuu.

Ilmoittautumisaika alkaa 3.5.2018 ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kussakin ryhmässä on 12 paikkaa. Mikäli enemmän harrastaneiden ryhmä olisi täynnä, pelaajalle tarjotaan paikkaa aloittelijoiden ryhmässä, jos siinä on vielä tilaa. Henkka pystyy ohjaamaan pelaajia henkilökohtaisesti, joten kaikki saavat tasolleen sopivaa opetusta. Mikäli juniorilla ei ole vielä greencardia, voi olla yhteydessä Henkik Karviseen ja sopia mahdollisuudesta suorittaa greencard toukokuun aikana.

Henrik Karvinen: Puh. 040-768 3148 tai henkka@piltz.fi