Kenttä talviteloille

Kinkkukisa on pelattu ja kausi sitä mukaa päättymässä. Tarkoituksena on tehdä 6.11. alkavalla viikolla syväilmastus ja laittaa kenttä talvilevolle. Pidämme avoinna mahdollisuuden avata kenttä vielä isänpäiväviikonlopuksi pelioikeutetuille sekä heidän vierailleen.

Tapiolassa saattaa tuntua ehkä siltä, että suljemmeko ”jo” marraskuun puolivälissä, näin on tarkoitus tällä kertaa tehdä. Kuluneen kauden kevät oli erittäin vaikea, niin meillä kuin monella muullakin kentällä. Vaikka viheriöt ovat olleet monien mielestä erittäin hyvässä kunnossa pitkin kautta, haluamme varmistaa talvehtimisen edellytyksiä siinä määrin kuin se on mahdollista.

Emme siis katso pelkästään sitä, että onko kenttä jäässä, vaan pyrimme myös rajoittamaan viheriöiden kulutusta. Kaikki käyttö rasittaa kasvustoa ja silloin kun kasvua ei ole, heikennämme talvehtimisen edellytyksiä. Tavoitteemme on tietenkin avata kenttä keväällä mahdollisimman varhain ja parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Kentänhoito kiittää hienosti sujuneesta kaudesta! Olemme käyneet kentänhoitajien kanssa kauden tapahtumat tarkkaan läpi ja määritelleet tulevan kauden painopisteet. Palaamme niihin talven ja kevään mittaan.

Kenttämestari