Kortteliliiga 2018

Kesällä pelataan taas kortteliliigaa – ilmoittaudu mukaan!

Viime kesänä aloitettu Kortteliliiga sai kaikilta siihen osallistuneilta erittäin myönteisen palautteen. Ensi kesänä on tarkoitus jatkaa ja tavoitteena saada mukaan uusia pelaajia.

Voit nyt ilmoittautua alustavasti mukaan kortteliliigaan yksittäisenä pelaajana tai jopa joukkueen muodostajana omalle asuinalueellesi. Ilmoittautuminen ei ole tässä vaiheessa sitova, mutta joukkueiden koontia helpottaa suuresti, jos alustavasti mukaan haluavia saadaan etukäteen kartoitettua runsaasti.

Jos et vielä tunne lähialueella olevia pelaajia, voit alustavasti ilmoittautua mukaan pelaajana. Ilmoita nimesi ja osoitteesi caddiemaster@tapiolagolf.fi, niin olet mukana pelaajalistoilla joiden ympärille joukkueita kootaan. Voit samalla ilmoittaa mukaan myös muita joukkueisiin halukkaita ja tuntemiasi vieraspelaajia.

Jos taas tunnet omalta asuinalueeltasi muita pelaajia, voit ilmoittaa kokonaisen joukkueen ja jos joukkueesi tarvitsee lisää pelaajia, niin autamme niiden hankkimisessa.

Yhden joukkueen optimipelaajamäärä on 5-6. Vähintään 4 pelaajaa tarvitaan, mutta enemmänkin kuin 6 voidaan toki joukkueeseen nimetä. Pelejä pelataan toukokuusta syyskuuhun ja niitä tulee pelaajaa kohti arviolta 4-7 joukkueen koosta ja menestyksestä riippuen.

Kilpailussa jaetaan kauden aikana hyviä palkintoa ja erillistä kilpailuun osallistumismaksua ei ole.

Rohkeasti mukaan! Kortteliliigassa pelaaminen on hauskaa ja yhteisöllistä golfia!

Katso kortteliigan esittely tästä