Linda Ratilainen Tapiola Golfin palvelupäälliköksi

Linda Ratilainen on aloittanut joulukuun 3. päivänä Tapiola Golfin uutena palvelupäällikkönä. Ennen Tapiolaan tuloa 26-vuotias Linda toimi kolme vuotta (2016-2018) Pickala Golfissa head caddiemasterina ja palvelupäällikkönä.

Pickalassa Linda vastasi mm. kumppanuuksien hoidosta sekä caddiemastereista. Hänellä on myös työkokemusta yritystapahtumista ja palveluiden konseptoinnista. Linda on työskennellyt golfalalla myös kaksi kautta (2015-2016) Espoon Golfseurassa.

”On suuri ilo toivottaa Linda tervetulleeksi Tapiola Golfiin. Tästä on hyvä jatkaa yhtiömme ja seuramme toimintojen sekä palvelujen kehittämistä, jotka ovat jo ennestään olleet hyvällä tasolla. Tiedän, että Lindalla on paljon potentiaalia ja motivaatiota olla mukana luomassa asiakkaillemme entistä parempia palvelukokemuksia ja golfelämyksiä”, toteaa Tapiola Golf Oy:n toimitusjohtaja Jari Hakkarainen.

”Linda on tunnollinen ja luotettava työntekijä, joka ymmärtää golftoimialan vaatimukset ja haasteet. Arvostan erityisesti hänen inhimillistä ja yksilöllistä suhtautumista asiakkaisiin sekä muihin työntekijöihin. Uskon Lindan tuovan paljon uusia ideoita, parempia prosesseja ja aitoa halua tuottaa golfyhteisöllemme laadukasta asiakaskokemusta. Tämä on varmasti hänelle mielenkiintoinen ja innostava toimi, jossa toivomme hänen menestyvän.”