TAGi on POP 17.8.2019 – Liput nyt myynnissä

TAGi on POP – Tyylikäs kesäkonsertti kaikille kotimaisen pop-musiikin ystäville, Tapiolan Golfkeskus TAGi:ssa, elokuussa

Tapiolan Golfkeskus TAGi avaa jälleen ovensa kaikille kotimaisen popmusiikin ystäville!

TAGi on POP järjestetään Tapiolan Golfkeskus TAGi:ssa lauantaina 17. elokuuta. Liput tapahtumaan tulivat myyntiin perjantaina 21.12.2018 osoitteessa lippu.fi. VIP-paketit tulevat myyntiin keväällä 2019 tapahtuman omien www-sivujen kautta. Tapahtuman alaikäraja on K18.

TAGi on POP –kesäkonsertti on tyylikäs, piknik-henkinen konsertti, jossa esiintyy tunnettuja kotimaisia pop-artisteja. Tapahtuman juontaa Sami Kuronen ja ensimmäisinä artisteina on julkaistu Juha Tapio ja Lauri Tähkä. Kolmas artisti julkaistaan keväällä 2019.

Tapiolan Golfkeskus TAGi avattiin Tapiola Golfin yhteyteen kesäkuussa 2016. Keskeisen sijainnin vuoksi golfkeskus on suunniteltu alun alkaenkin tapahtuma- ja elämyskeskukseksi, mihin keskuksen rakennukset ja ulkoalueet tarjoavat erinomaiset puitteet. Tapiola Golfin range muodostaa suojaisan puoliavoimen atriumin, jossa luontevana katsomona on rangenurmikon lisäksi lyöntikatos ja klubitalon terassi. Nämä ovat osittain katettua yleisötilaa.

TAGi sijaitsee erilaisia tapahtumia ajatellen mainiolla paikalla myös kulkuyhteyksien kannalta, vain muutaman minuutin päässä Tapiolasta ja Leppävaarasta. Upea klubitalo, kauniisti viheriöivä golfkenttä ja sitä ympäröivä puistoalue muodostavat täydellisen kokonaisuuden myös kesäkonsertin järjestämiseen. TAGi:n klubiravintolan valtavalla terassilla ja sisätiloissa järjestetään konsertin jälkeen myös tapahtuman jatkobileet.

Odotamme innolla tulevaa kesää, ja järjestyksessään toista TAGi on POP -tapahtumaa!

Toivomme Tapiolan Golfkeskuksessa, että TAGi on POP -konsertista muodostuu pysyvä osa pääkaupunkiseudun konserttikesää ja että tapahtuma uurtaa uraa myös muille konsertti- ja viihdetapahtumille Espoossa.

TAGi on POP -KESÄKONSERTTI

  • Tapiolan Golfkeskus TAGi:ssa, Turveradantie 17, 02180 Espoo.> Lauantaina 17.08.2019.
  • Ovet klo. 17.00.
  • Illan aikataulut ilmoitetaan myöhemmin.
  • Tapahtuman jatkoklubi järjestetään TAGi:n klubiravintolassa.
    LIPUT:
  • Ennakkoon 49,50 €.
  • Portilta 54,50 €.
  • Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Lipunmyynti osoitteessa lippu.fi.
VIP-paketit tulevat myyntiin keväällä 2019 tapahtuman omien www-sivujen kautta.

Tiedustelut: myynti@tagionpop.fi. Viralliset nettisivut: www.tagionpop.fi

ESTEETTÖMYYS / INVA-ASIAKKAAT

Pyörätuolilla liikkuvat, näkövammaiset asiakkaat ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan sisäänpääsyn samalla lipulla. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla.
Liikuntarajoitteisille asiakkaille löytyy myös Inva-WC:t.