REIKÄPELIMESTARUUS 2018

KILPAILUKUTSU

 

REIKÄPELIMESTARUUS 2018

Ilmoittautumiset 14.5.2018 mennessä

 

Ilmoittautuminen TaG ry:n vuoden 2018 reikäpelimestaruuskilpailuun on nyt käynnissä. Kilpailuun ovat tervetulleita osallistumaan kaikki TaG ry:n jäsenet.

 

Osallistujien enimmäismäärä

 

Kilpailu on tarkoitettu TaG ry:n jäsenille, ja kilpailuun otetaan enintään 64 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Sarjat, pelimuodot ja tiit

 

Kilpailu pelataan yhdessä sarjassa, ja pelimuotona on tasoitukseton reikäpeli. Osallistujamäärästä riippuen kilpailutoimikunta sijoittaa 4 – 8 matalimman tasoituksen pelaajaa pelikaavioon tasoituksen perusteella, ja loput pelaajat arvotaan kaavioon.

 

Kilpailu pelataan klubitiiltä, eli miehet pelaavat 56-tiiltä ja naiset 46-tiiltä. Kunkin ottelun voittaja ilmoittaa tuloksen caddiemasterille, ja voittanut pelaaja jatkaa kilpailussa seuraavalle kierrokselle pelikaavion mukaisesti.

 

Peliajankohdat

 

Pelikaavio julkaistaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Pelikaavioon merkitty ottelupari sopii keskenään pelipäivän ja varaa peliajan caddiemasterilta. Ensimmäinen pelikierros pelataan 17.5. – 15.6. välisenä aikana. Ensimmäisen kierroksen jälkeisten kierrosten ajankohdat ilmenevät pelikaaviosta.

 

Kilpailumaksu ja pelimaksu

 

Kilpailumaksu: 5 € / pelaaja. Kilpailumaksu maksetaan yhden kerran ennen ensimmäistä ottelua.

 

Pelimaksu: pelioikeutetut 0 €, sarjakortilla pelaavat 2 x 9r pelilippu / pelikierros.

 

Palkinnot

 

Seuran reikäpelimestari palkitaan kauden päätöstilaisuudessa.

 

Ilmoittautuminen

 

Ilmoittautumisaika alkaa 19.4.2018 klo 12:00 ja päättyy 14.5.2018 klo 16:00. Ilmoittautumiset joko puhelimitse numeroon (09) 42500 750 tai sähköpostitse osoitteeseen caddiemaster@tapiolagolf.fi. Kilpailuun sovelletaan TaG:in kilpailumääräyksiä niiltä osin kuin tässä kilpailukutsussa ei ole toisin todettu.

 

Tervetuloa!

Tapiola Golf