TAGi talviharjoittelu

Golf Center TAGin myymälän yhteydestä löydät talvisin 7 sisälyöntipaikkaa ja golfsimulaattorin. Tule treenaamaan koko talven ajan vaikka joka päivä!

Valoisa, lämmin ja viihtyisä harjoittelualue on toteutettu yhdessä HLR Golf Academyn kanssa. Jokaisella lyöntipaikalla on käytettävissä lyöntipituutta mittaava tutka. Lisäksi palvelutarjontaan kuuluu Trackman ja Foresight analysaattoreiden vuokraus. Erillisestä lyöntistudiosta löytyy uusimmilla päivityksillä ja HS svingikameroilla varustettu Sports Coach simulaattori.

Tapiola Golf ry:n jäsenet saavat 20% alennuksen lyöntipaikan voimassa olevasta hinnasta. Muista mainita TaG:in jäsenyydestä maksaessasi lyöntipaikkamaksun! Seuran jäsenille järjestetään tammi-maaliskuussa opetuskursseja Mika Piltzin ja Henrik Karvisen toimesta. Tiedoitamme tarkemmin kursseista joulokuussa.

Talviharjoittelu avoinna la 18.11.2017 alkaen:

ma-pe 10-21

la-su 10-18

HUOM! Talviharjoittelu laajentaa Golf Center TAGin aukioloa. Golf Centerin välineasiantuntijat ovat paikalla liikkeen normaaleina auikoloaikoina ark. klo 10-18 ja la klo 10-15, mutta koko myymälän valikoima on tarjolla aina kun talivharjoittelutilat ovat avoinna, eli myöhempään ja sunnuntaisinkin.

Katso treenihinnasto

Varaa lyöntipaikka tai simulaattori

HLR Golf Academyn talven kurssitarjontaan ja yksityistunteihin voit tutustua klikkamaalla HLR Golf Academyn sivuille.

HLR Golf Academyn ja Golf Centerin asiakkaiden lisäksi TAGissa harjoittelevat Selänne & Piltz Golf Academyn juniorit.

Ravintola Vista TAGin yläkerrassa on avoinna myös talvisin (tammikuussa suljettu)! Tarkista talven aukioloajat tästä ja piipahda treenamisen ohessa kahville, virvokkeelle, lounaalle tai illalliselle!

Tapiolan Golfkeskus TAGi, Turverandantie 17, 02180 Espoo. Golf Center TAGi p.020 7428 500, TAGi Talviharjoittelu/ HLR Golf Academy p.050 405 8434.