Tapiola Golf 15 vuotta – Jatkamme uusin vahvistuksin

Mediatiedote
Julkaisuvapaa 2.11.2017 klo 20:00

Jari Hakkaraisesta Tapiola Golfin uusi toimitusjohtaja

Tapiola Golf Oy:n hallitus on valinnut Jari Hakkaraisen kenttäyhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän seuraa tehtävässään Pertti Itkosta, joka siirtyy Tapiolan Golfkeskus TAGi:n isännäksi jatkaen edelleen Tapiola Golfin hallituksessa sekä perustajayhtiö Ocarinan ja klubitalokiinteistö Tapiola City Clubin toimitusjohtajana.

Suomen kokeneimpiin golfjohtajiin lukeutuva Hakkarainen ottaa toimitusjohtajan tehtävät vastaan marraskuun alussa. Joensuusta kotoisin oleva Hakkarainen on toiminut kenttämestarina ja toimitusjohtajana Karelia Golfissa sekä toimitusjohtajana Kurk Golfissa. Vuonna 2001 hänet valjastettiin perustamaan Kytäjä Golfia, jonka toimitusjohtajana hän oli kentän perustamisesta vuoteen 2009. Tätä seurasi kevääseen 2017 asti toimitusjohtajuus Pickala Golfissa. ”Saimme todellisen golfjohtamisen ammattilaisen ja tekijän, jonka näytöt puhuvat puolestaan”, toteaa Tapiola Golf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Peter Immonen tyytyväisenä. ”Odotamme innolla alkavaa yhteistyötä.”

Pertti Itkosesta TAGi:n isäntä

Tapiola Golfin yhteydessä sijaitseva golfkeskus TAGi on kansainvälisestikin ainutlaatuinen golfin monitoimitalo. Golfklubi- ja saunatilojen lisäksi rakennuksesta löytyy runsaasti kiitosta kerännyt klubiravintola Vista, Golf Centerin suuri golfliike rangelle avautuvine studioineen, Mika Piltzin Golf Schoolin opetustilat sekä OnGolfin golfmatka- toimisto. TAGi soveltuu erinomaisesti myös erilaisille tapahtumille. Kesällä 2017 järjestettiin TAGi on POP -kesä- konsertti, joka oli vastaus ja TAGi:n päänavaus pääkaupunkiseudulla kovin kysytyille piknik-henkisille konserteille.

”TAGi:ssa on useita eri toimijoita, merkittävä osake- ja kiinteistöomaisuus sekä kehittämissuunnitelmia lähivuosille. Tämä on synnyttänyt tarpeen löytää henkilö ajamaan kaikkien yhteistä etua ja johtamaan TAGi-konsortiota. Luontevimmin tällainen koordinoivan isännän rooli istui Pertti Itkoselle, Tapiolan golfkentän idean ja toteutuksen isälle,” kertoo Peter Immonen valinnasta.

Tapiola Golf – ainutlaatuinen lajissaan

Tapiola Golf on amerikkalaisen kenttäarkkitehdin, Tim Nugentin, kiitetty links-kenttä. Kenttää leimaa vaihteleva layout, jossa on valinnanvaraa pelistrategialle, ”risk and reward”. Tunnusomaista on vahva bunkkerointi, upea links- heinä sekä suuret, muotoilut greenit. Ruotsin Golf Digestin syksyllä 2016 tekemässä kenttävertailussa Tapiola ylsi sijalle 52 Pohjoismaiden yli 1000 kentästä ollen neljänneksi paras suomalaiskenttä.

Tapiola golfin sijainti, vain 15 minuuttia Helsingin keskustasta, mahdollistaa pelaamisen tiukemmassakin aikataulussa. Kentällä ei ole pitkiä siirtymiä, joten se on myös nopea pelata. Mahdollisuus pelata vain 9-reikää on erityisen suosittua aamuisin sekä työpäivän jälkeen. Kenttä on myös käytännössä aina pelikuiva kiitos tehokkaan sadevesiviemäröinnin, ja se on Euroopan ympäristöystävällisimpiä golfkenttiä.

Tapiola golf on osakepohjainen kenttä, jonka seuratoiminta, nuoruudestaan huolimatta, on aktiivista. Pelioikeusmäärä on rajattu niin, että vieraspelaajilla on myös hyvin mahdollisuuksia pelata Tapiolassa. Tapiola on saanut erityiskiitosta vieraanvaraisesta ja ystävällisestä ilmapiiristään niin omien pelaajien kuin vieraspelaajienkin keskuudessa. Kenttä on myös monien Suomessa asuvien ulkomaalaisten valinta.

Lisätiedot
TAGi:n isäntä: Pertti Itkonen, pertti.itkonen@tapiolagolf.fi puh. 050-64326 Tapiola Golf Oy, toimitusjohtaja: Jari Hakkarainen, puh. 050-552 1918
Tapiola Golf Oy, hallituksen puheenjohtaja, Peter Immonen, puh. 050-337 6567