Tapiola Golf ry:n syyskokous pidettiin 14.11.2019

Kokouksen avasi puheenjohtaja Eeppo Haukka, joka myös valittiin kokouksen puheenjohtajaksi. Sihteeriksi valittiin toiminnanjohtaja Jari Hakkarainen sekä pöytäkirjantarkastajiksi Seija ja Tapio Pitkänen.

Toimikuntien vetäjät esittivät katsauksen menneeseen kauteen ja tulevan kauden toimintasuunnitelman. Toiminnanjohtaja esitti vuoden 2020 budjetin. Sekä toimintasuunnitelma että budjetti hyväksyttiin yksimielisesti. Jäsenmaksuihin ei muutoksia ja liittymismaksua ei peritä. Jäsenmaksujen eräpäiväksi päätettiin 29.2.2020.

Johtokunnan erovuoroisten varsinaisten jäsenten tilalle valittiin Martti Moisala (kilpailutoimikunta), Anssi Ticklén (nuorisotoimikunta) ja Peter Immonen. Johtokunnan jäsenten vastuualueita tarkennetaan talven aikana. Johtokunnan puheenjohtajaksi valittiin Eeppo Haukka, kapteeniksi Jouni Mulari ja Ladykapteeniksi Ulla Björklund. Johtokunnan varajäseniksi valittiin Katarina Pesola ja Rita Ikonen.

Kokousväki antoi suuret ablodit ja kiitokset Osmo Rekoselle, Peter Matssonille ja Ville Kiviselle heidän työstään yhdistyksen johtokunnassa sekä toimikunnissa.

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 20:17.