Tapiola Golfin mestaruuskilpailut käynnistyvät

Seuran mestaruuksista lähdetään kisaamaan lauantaina 10.8.

Miesten kolmen kierroksen urakasta ensimmäiset kaksi kierrosta pelataan lauantaina 7:30 alkaen. Miesten sarjaan tullaan saamaan tänä vuonna uusi voittaja, sillä vuoden 2018 mestari Keijo Jaakola ei ole mukana kilpailussa. Ennakkosuosikkina voidaan osallistujalistan perusteella pitää Matias Sippolaista (hcp +0,5), mutta voittokamppailusta ei voida myöskään poissulkea sellaisia nimiä kuin Martti Moisala tai takavuosien voittaja Aku Rumpunen. Kolmessa kierroksessa kuitenkin ehtii tapahtua paljon, joten miesten sarjan voittokamppailussa nähdään varmasti myös yllättäjiä!

Naisten sarjassa Jasmine Piltz lähtee jahtaamaan kolmatta perättäistä mestaruuttaan, ja voitosta tullaan käymään kiivas kamppailu. Naisten ryhmä starttaa lauantaina klo 9:00.

Senioreiden joukosta saatiin kiitettävä määrä osallistujia, jonka myötä sarjoja muodostettiin useampi kappale.

Kauden 2019 mestaruuskilpailuissa on ennätysmäärä osallistujia. Kilpailu pelataan lauantaina 10 -tii startein ja sunnuntaina kisaan lähdetään ykkös tiiltä, jotta päästään seuraamaan klubin terassilta jännitysnäytelmiä. Ratkotaanko voittajat vasta väylän 18 greenillä?

 

Tuloksia voit seurata täältä.