Hae caddiemasteriksi Tapiola Golfiin kaudeksi 2018!

 

Tapiola Golf on moderni ja viihtyisä golfkenttäyhteisö. Tapiola Golf sijoittui hienosti golfpisteen kenttärankingin palvelukokonaisuutta mittaavassa kategoriassa toiseksi vuonna 2017 ja valittiin vuoden kehittyneimmäksi kentäksi.

 

Caddiemasterin työsuhde on määräaikainen ja sijoittuu välille maaliskuu – lokakuu kentän kunnosta ja säästä riippuen. Töitä tehdään 7 päivänä viikossa, työvuoroja on 3-6/viikko ja päivittäinen työaika on 5-8 tuntia.

 

Toimenkuvaan kuuluu peliaikojen varaaminen, kilpailujen tulospalvelu, jäsenrekisterin ylläpito, kassajärjestelmä ja tilitys sekä muut monipuoliset asiakaspalvelutehtävät.

 

Toivomme sinulta vahvaa asiakaspalveluasennetta, erinomaisia kommunikointitaitoja, joustavaa työasennetta sekä sujuvaa suomen- ja englanninkielen osaamista. Ruotsinkielentaito on eduksi.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää myös, että olet henkilönä yhteistyöhakuinen, tunnollinen ja perusmyönteisen asenteen omaava.  Golfalan tuntemus ja aiempi kokemus caddiemasterin tehtävästä katsotaan eduksi.

 

Käytettävät ohjelmat: Ms Office -ohjelmat ja NexGolf.

Palkka: Golfalan TES:n mukainen. Palkkatoivomukset otetaan huomioon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi toimisto@tapiolagolf.fi

Haku päättyy 15.02.2018

Tiedustelut puh: 09 4250 0750

 

Paikka täytetään mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä, jos sopiva henkilö löytyy. Hakemuksia ei palauteta.