Two Generations -kisa TAGissa!

Tapiola Golfin historian ensimmäinen Two Generations Open -kilpailu järjestettiin keskiviikkona 10.7. Aurinkoinen ja lämmin keli suosi pelaajia ja sateeltakin vältyttiin. Rennosti yhteisöllisyydestä ja pelistä nauttien, mutta samalla totisen leikkimielisesti – kovatasoiseksi noussut kahden sukupolven kisamuoto on tullut jäädäkseen TaGiin.

Two Generations Open oli Finnish Flash Best Ball -parikilpailu, joka pelattiin 9 reiän kisana. Joukkueet muodostuivat kahdesta eri sukupolven pelaajasta ja kisaan osallistui seitsemän eri ikäisistä pelaajista rekennettua joukkuetta. Neljäntoista pelaajan kesken ikä vaihteli seitsemän vuotiaasta 58 vuotiaaseen.

Keijo ja Niilo Jaakola pääsivät pokkaamaan ykköspalkinnon niukimmalla mahdollisella erolla. Onnea voittajille ja näyttää TaGissa tulevaisuuden huippupelaajia olevan hyvin putkessa. Yleisesti kaikki osallistujat nauttivat hyvähenkisestä ilmapiiristä ja maistuipa Vistan herkulliset hodaritkin helteisen yhdeksän reiän kisan jälkeen. Kisan huippuhetkiin kuului myös juuri kouluun menevän Niilon voitto lähimmäksi lippua kisassa, väylällä 13, loistavalla tuloksella 1,50 m. Yksilötulokset ja joukkuetulokset löytyvät kilpailukalenterista.

Pääasiassa isistä ja pojista muodostuneet joukkueet kaipaavat jatkossa myös sekajoukkueita, mummoja ja vaareja, niinpä rimaa avoimen kisan osallistumiseen tullaan ensi vuonnakin pitämään alhaalla. Junioreille ja vanhemmille tämä on mahtava tapa viettää yhteistä aikaa ja opetella golfin hienouksia.

Oikein hyvää kesää kaikille golfaaville perheille! Toivottaa kilpailun johtaja Mikko Heinonen ja Tapiola Golf Ry:n nuorisotoimikunta, jonne miellään ensi vuonna haetaan vahvistuksia. Myös Tapiola Golf onnittelee voittajia ja kiittää osallistujia mukavasta kisasta!