Kilpailut ja tapahtumat

Tapiola Golf tarjoaa mielenkiintoisen ja sopivan haastavan kilpailuareenan, joka pitää sisällään kaikki links-kenttien ominaisuudet. Monesti kilpailut ratkeavat vasta klubin eteen laskeutuvan 18. väylän greenillä.

Kaudella 2019 järjestämme seuran sisäisten kilpailujen lisäksi myös muutamia avoimia kisoja sekä yritystapahtumia.

Caddiemaster
p. 09 42500750

Kilpailumääräykset löytyvät tästä.

Kilpailukalenteri

Ajantasalla olevan kilpailukalenteri löytyy Nexgolf-palvelusta, alla olevan linkin takaa.

Kilpailukalenteri 2019

Nexgolf-kilpailukalenteri

Tapiola Golf Ryn Kilpailumääräykset

Yritystapahtumat

Järjestämme yrityksesi henkilöstölle tai asiakkaille viihtyisän ja onnistuneen tapahtuman ainutlaatuisessa golfympäristössä. Suunnittelemme ja toteutamme tapahtuman toiveidenne ja tarpeidenne mukaan. Ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä sijaintimme aivan pääkaupunkiseudun ytimessä tarjoavat yrityksellesi vaivattoman ja luotettavan vaihtoehdon golftapahtuman järjestämispaikaksi.

Siirry tästä linkistä yritystapahtumasivulle ja tutustu tarkemmin!

HPP Viikkokilpailut

Kaudella 2019 viikkokisa pelataan edellisen kauden tavoin minä tahansa arkipäivänä maanantaista perjantaihin pelaajan valitsemana ajankohtana – näin haluamme edelleen kannustaa tasoitusuudistuksen lähestyessä pelaajia jättämään mahdollisimman paljon kortteja kauden aikana. Kilpailut starttaavat heti vappuviikolla eli ensimmäinen kierros pelataan 29.4. – 3.5.

Viikkokilpailut pelataan tasoituksellisena pistebogeyna 29.4.-13.9. välisenä aikana, yhteensä 20 kertaa. 29.4.-31.5. ja 26.8.-13.9. pelataan 9 reikää (kyseisen viikon etuysi), muuten 18 reikää. Kauden lopputuloksiin otetaan mukaan jokaisen pelaajan 15 parasta kisaa. Palkintopottia kasvattaa tälläkin kaudella myös sponsorimme HPP Asianajotoimiston panostus, joten kaikki mukaan kisaamaan. Joka viikolla palkitaan tuttuun tapaan myös paras scratchpelaaja.

Ilmoittautuminen ja kilpailumaksu 5 euroa / viikko, maksetaan caddiemasterille kierrokselle lähdettäessä. Pelaaja voi pelata yhden kisakierroksen viikon aikana, mutta sen ei tarvitse olla hänen ensimmäinen kierroksensa kyseisellä viikolla. Tulokset julkaistaan viimeistään seuraavana maanantaina.

Palkintopotti jaetaan kauden päätyttyä ja viikkokisan vuosirankingin voittajalle on tarjolla myös paikka legendaarisessa Shoot Outissa.

Viikkokisan lopullisen ranking listan löydät tästä.

 

OnGolf Kortteliiga

Kilpailuarkisto

Kaikkien kilpailujen tulokset arkistoidaan ja niitä pääset tutkimaan alla olevasta linkistä.

Tapiola Golfin kilpailuarkisto

Siirry arkistoon