Kilpailut ja tapahtumat

Tapiola Golf tarjoaa mielenkiintoisen ja sopivan haastavan kilpailuareenan, joka pitää sisällään kaikki links-kenttien ominaisuudet. Monesti kilpailut ratkeavat vasta klubin eteen laskeutuvan 18. väylän greenillä.

Kaudella 2018 järjestämme seuran sisäisten kilpailujen lisäksi myös muutamia avoimia kisoja sekä yritystapahtumia.

Caddiemaster
p. 09 42500750

Kilpailukalenteri

Ajantasalla olevan kilpailukalenteri löytyy Nexgolf-palvelusta, alla olevan linkin takaa.

Kilpailukalenteri 2018

Nexgolf-kilpailukalenteri

Tapiola Golf Ryn Kilpailumääräykset

Yritystapahtumat

Järjestämme yrityksesi henkilöstölle tai asiakkaille viihtyisän ja onnistuneen tapahtuman ainutlaatuisessa golfympäristössä. Suunnittelemme ja toteutamme tapahtuman toiveidenne ja tarpeidenne mukaan. Ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä sijaintimme aivan pääkaupunkiseudun ytimessä tarjoavat yrityksellesi vaivattoman ja luotettavan vaihtoehdon golftapahtuman järjestämispaikaksi.

Siirry tästä linkistä yritystapahtumasivulle ja tutustu tarkemmin!

HPP Viikkokilpailut

Kaudelle 2018 uudistamme hieman viikkokisakäytäntöä ja kisakierroksen voi pelata minä tahansa arkipäivänä maanantaista perjantaihin pelaajan valitsemana ajankohtana – näin haluamme mahdollistaa mahdollisimman monen pelaajan mukaan pääsyn. Kilpailut starttaavat heti vappuviikolla eli ensimmäinen kierros pelataan 30.4 – 4.5.

Viikkokilpailut pelataan tasoituksellisena pistebogeyna 30.4-14.9 välisenä aikana, yhteensä 20 kertaa. Kauden lopputuloksiin otetaan mukaan 15 parasta kisaa. Palkintopottia kasvattaa tällä kaudella myös sponsorimme HPP Asianajotoimiston panostus, joten kaikki mukaan kisaamaan. Joka viikolla palkitaan tuttuun tapaan myös paras scratchpelaaja.

Ilmoittautuminen ja kilpailumaksu 5 euroa / viikko maksetaan caddiemasterille kierrokselle lähdettäessä. Pelaaja voi pelata yhden kisakierroksen viikon aikana, mutta sen ei tarvitse olla hänen ensimmäinen kierroksensa kyseisellä viikolla. Tulokset julkaistaan aina seuraavana maanantaina.

Viikkokisa on erinomainen tapa pitää oma tasoitus ajan tasalla ja valmistautua samalla henkisesti kaudella 2020 tulevaan tasoitusuudistukseen, jolloin laskentasysteemi muuttuu ja tasoitus lasketaan kaikkien viimeisimpien pelikierrosten keskiarvona. ”Jotta pelaaja saisi mahdollisimman oikean ja nykyhetkeä kuvaavan tasoituksen, kun uusi järjestelmä otetaan käyttöön 2020, olisi hänen hyvä jättää kortteja aktiivisesti. Mahdollisimman paljon siis kortteja sisään”, kehottaa asiantuntija Mika Wikström Golfliitosta.

Päivitettyyn Viikkokisan rankingiin pääset tästä.

9- reiän Viikkokilpailut saatiin tällä viikolla jälleen käyntiin ja huimat tulokset jatkavat kärkisijojen kruunaamista. Viikolla 32 saimme uuden voittajan kun ensimmäisen sijan vei Juho Koivisto huikealla 21 pisteellä. Toiselle sijalle, vain pisteen päässä Juhosta, itsensä pelasi Jarkko Aro 20 pisteellä. Kolmannella sijalla 19 pisteellä  oli 4 pelaajaa mutta pienimmällä tasoituksella pronssia voitti Keijo Jaakola. Muut 19 pisteen pelaajia olivat Ari Ahti, Pasi Vanninen ja Rita Ikonen.

Parhaimman lyöntipeli tuloksen pelasi jälleen Keijo Jaakola tuloksella 33 lyöntiä.

Rankinglista elää hyvin paljon, mutta kärkipaikkaa ylivoimaisesti pitää edelleen Keijo Jaakola huikealla 302 pisteellä. Kimmo Ruismäki pitää lujaa kiinni toisesta sijasta 208 pisteellä, ja kolmatta sijaa hieman Kimmon takana on Lauri Pohjavuori 201 pisteellä.

 

OnGolf Kortteliiga

Kilpailuarkisto

Kaikkien kilpailujen tulokset arkistoidaan ja niitä pääset tutkimaan alla olevasta linkistä.

Tapiola Golfin kilpailuarkisto

Siirry arkistoon