Kilpailut ja tapahtumat

Tapiola Golf tarjoaa mielenkiintoisen ja sopivan haastavan kilpailuareenan, joka pitää sisällään kaikki links-kenttien ominaisuudet. Monesti kilpailut ratkeavat vasta klubin eteen laskeutuvan 18. väylän greenillä.

Kaudella 2017 järjestämme seuran sisäisten kilpailujen lisäksi myös muutamia avoimia kisoja sekä yritystapahtumia.

Caddiemaster
p. 09 4250 0750

Kilpailukalenteri

Ajantasalla olevan kilpailukalenteri löytyy Nexgolf-palvelusta, alla olevan linkin takaa.

Kilpailukalenteri 2017

Nexgolf-kilpailukalenteri

Tapiola Golf Ryn Kilpailumääräykset

Yritystapahtumat

Järjestämme yrityksesi henkilöstölle tai asiakkaille viihtyisän ja onnistuneen tapahtuman ainutlaatuisessa golfympäristössä. Suunnittelemme ja toteutamme tapahtuman toiveidenne ja tarpeidenne mukaan. Ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä sijaintimme aivan pääkaupunkiseudun ytimessä tarjoavat yrityksellesi vaivattoman ja luotettavan vaihtoehdon golftapahtuman järjestämispaikaksi.

Siirry tästä linkistä yritystapahtumasivulle ja tutustu tarkemmin!

Viikkokilpailut

Viikkokisa 11-12.9.2017

Viikkokisan kahdeksastoista ja samalla viikkokisojen viimeinen viikko on nyt pelattu ja päivitetyt tulokset löytyvät alta näkyvistä liitteistä. Viimeinen viikkokilpailu pelattiin vain 7 tunnollisen golfsielun porukassa. Syysgolfin sanansaattajat halusivat kaikki pistää parastaan vielä viimeisen ristiretken hengessä.

Tämän viikon viikkokisan voittajaksi suoriutui upeasti Ilkka Jaakola 29. pisteellä. Toiseksi parin muuttujan jälkeen selvisi Christer Nordlund 21. pisteellä. Alas hopeakorokkeelta joutui kipuamaan Pasi Vanninen 20. pisteellä, mikä tarkoittaa sitä että Pasi päättää tämän kauden viikkokisat pronssin maku suussa. Virhelaskennan jälkiseuraamuksena joudun valitettavasti ilmoittamaan että ”Ladycaptain” Eeppo Haukka päätyikin neljännelle sijalle pronssin sijaan, mutta suoritus oli siitä huolimatta varsin hieno.

Parhaan lyöntipelituloksen vei lopulta nimiinsä Keijo ”Scratch” Jaakola – tällä kertaa 36 lyönnillä.  Iso kiitos kaikille osallistujille tämän viikon osalta.

Tulokset

Ranking

Viikkokilpailut pelattiin tasoituksellisena pistebogeyna 8.5-12.9 välisenä aikana maanantaisin ja tiistaisin pelaajan valitsemana ajankohtana. Touko-, elo- ja syyskuussa pelattiin 9 reikää ja kesä-heinäkuussa 18 reikää. Kisa kesti huimat ja jännityksentäyteiset 19 viikkoa ja kauden lopputuloksiin otettiin mukaan pelaajan 15 parasta rankingsijoitusta. Myös paras scratchpelaaja palkitaan. Pistesekaannuksien takia kävimme läpi jokaisen viikkokilpailun tulokset ja niiden tuomat rankingpisteen erikseen läpi, ja lopulta laskimme jokaisen pelaajan lopulliset pisteet ranking-taulukkoon. Taulukosta selviää, että TAGi:n kauden 2017 viikkokilpailut voitti the one and only – Keijo ”Scratch” Jaakola, kuitaten saavutuksiinsa myös parhaan scatch pelaajan palkinnon! Keijon voiton varmisti tasainen, koko kauden läpi loistava peli, joka kerta toisensa jälkeen löi jauhot kanssakilpailijoiden suihin sekä hämmästytti caddiemasterit tuloksia syötettäessä. Viikkokilpailujen hopeamitali päästään laskemaan Kaj Mäntylän kaulaan, joka pelasi myös tasaisen kauden, osallistuen aktiivisesti mukaan kilpaan lähes joka viikko. Pronssimieheksi tiukan kaksinkamppailun jälkeen selvisi Jarmo Jaakola, joka voitti Timo Hiltusen ainoastaan kahdella pisteellä. Näiden gladiaattoreiden taistossa kumpi tahansa olisi voinut voittaa, mutta Jarmo Jaakolan miekka oli lopulta koko kauden mittajaksolla terävämpi. Kiitos kaikille, jotka olivat osana viikkokilpailuja. Olitte mukana luomassa kilpailuun jännitystä ja hienoja hetkiä. Olitte lisäksi ylläpitämässä hienoa perinnettä, joka jatkuu taas ensi kaudella täydessä loistossaan!

Golf Center Kortteliiga

Katso tästä Kortteliigan ohjeet ja otteluohjelma

Golf Center Kortteliliigan alkulohkot on nyt saatu pelattua. Ottelutulokset sekä sarjataulukko löytyvät alta.

Elokuun kuukausiarvonnassa onni suosi Heidi Halosta ja Jouni Mularia. Molemmat palkitaan Ongolfin lahjoittamilla matkasuojilla, jotka ovat noudettavissa Caddiemasterilta.

Heinä-elokuun Sellopelaajina palkitaan Jarkko Turunen ja Esa Kemppinen. Heidät arvottiin heinä-elokuussa menestyksekkäästi omaa joukkuettaan edustaneiden pelaajien joukosta. Voitte noutaa Sello lahjakorttinne caddiemasterilta.

 

Tulokset:

Kiiltokallio Graniitti – Koivu Mankkaa 2½-½

Lauttasaari – Viherlaakso ½-½

Vanha-Mankkaa – Vermo 3-0

Vermo – Koillis-Laajalahti 1½- 1½

Koivu-Mankkaa – Koillis-Laajalahti 2-1

Vanha-Mankkaa – Pohjois-Tapiola 3-0

Sinimäki – Pohjois-Laajalahti 4-2

Kiiltokallio Gneissi – Pohjois-Laajalahti ½-2½

Kiiltokallion Graniitti – Pohjois-Tapiola 2-1

Lauttasaari – Sinimäki 2-0

Kiiltokallio Gneissi – Lauttasaari 0-3

Vanha Mankkaa – Koivu Mankkaa 3-0

Vermo –  Pohjois-Tapiola 1-2

Kiiltokallio Gneissi – Sinimäki ½ – 2 ½

Koivu Mankkaa – Pohjois-Tapiola 3-0

Kiiltokallion Graniitti – Koillis-Laajalahti 2-1

Viherlaakso – Pohjois-Laajalahti 0-3

 

Kiiltokallio Graniitti – Vermo 3-0

Viherlaakso- Kiiltokallion Gneissi 2-0

Pohjois-Laajalahti – Lauttasaari 1-2

Vanha Mankkaa – Koillis-Laajalahti 1½ – 1½

 

Vanha Mankkaa – Kiiltokallion Graniitti 1-2

Vermo – Koivu Mankkaa 2-1

Viherlaakso – Sinimäki 1-2

Koillis-Laajalahti – Pohjois-Tapiola 1-2

 

 

 

Sarjataulukko

 

 

 

 

 

 

 

 

Kilpailuarkisto

Kaikkien kilpailujen tulokset arkistoidaan ja niitä pääset tutkimaan alla olevasta linkistä.

Tapiola Golfin kilpailuarkisto

Siirry arkistoon