Yritystapahtumat

Järjestä yritystapahtuma Tapiola Golfissa!

Tapiola Golf palvelee vuosittain satoja yrityksiä eri kokoisten yritystapahtumien ja kilpailuiden järjestämisessä. Perustamme toimintamme palveluun, luotettavuuteen sekä asiakkaan toiveiden toteuttamiseen avaimet käteen periaatteella. Kesäkuussa 2016 ovensa avannut uusi klubitalomme Tapiolan Golfkeskus TAGi tarjoaa ennen näkemättömiä mahdollisuuksia luoda ikimuistoisia kokemuksia golftapahtumissa. Kauden 2017 päätteeksi nautimme useista Golf Digestin tekemän laajan Kenttäranking 2017 arvokkaista tunnustuksista. Paras palvelukokonaisuus kategoriassa Tapiola Golf sijoittui sijalle 2. sekä poimimme kirkkaimman mitalin kehittynein kenttä kategoriassa. Myös klubiravintola Vista palkittiin sijalle 3. Paras golfravintola kategoriassa. Näistä lähtökohdista onkin loistava suunnata katseet tulevan kauden tapahtumiin ja hankintoihin!

Etsitkö uutta sisältöä yrityksenne kesäpäiviin tai henkilökunnan virkistyspäiviin? Järjestämme eri kokoisille ryhmille lajiin tutustumispaketteja! Opettajamme neuvovat lajin perusasiat rangella ja lähipelialueellamme. Mahdollisuus myös green cardin suorittamiseen päivän yhteydessä!

 

Miksi juuri Tapiola Golf?

Tapiola Golfin kiistattomasti paras sijainti pääkaupunkiseudulla yhdistettynä kauniisti kumpuileviin links väyliin sekä muodokkaisiin greeneihin houkuttelee paikalle kutsumanne asiakkaat. Kentän loistava kunto, uusi uljas klubitalomme sekä luotettava palvelu takaavat onnistumisen ikimuistoiselle golftapahtumalle!

 

_dsc3194-40

 

Palvelut

Klubitalossamme Tapiolan Golfkeskus TAGi:ssa toimii Tapiola Golfin sauna- ja klubitilojen lisäksi ympärivuotinen ravintola Vista, Golf Centerin uusi 1000m2 lippulaivamyymälä Fitting Lab –studioineen, OnGolf golfmatkatoimisto sekä Piltz Golf School.

 

 

_dsc3775-1

Ravintola Vista

Ravintoloitsijamme loihtii tapahtumanne tarjoilut toiveidenne mukaan. Valtavasti kiitosta hyvästä palvelusta ja ennen kaikkea maukkaista ruuista saanut ravintoloitsijamme räätälöi tapahtumanne menun tuoreista, laadukkaista raaka-aineista. Ravintolassa A-oikeudet.

 

 

_dsc2957-4-2

Golf Center Oy

Logotuotteet

Tarjoamme yrityksellenne logotuoteet luotettavasti nopeillakin toimitusajoilla, varmasti kilpailukykyisin hinnoin! Toivot sitten kilpailuunne osallistuville yhtenäiset pelipaidat, nimikoidut pallot ja tiit tai vaikka greeniliput ja beach flagit yrityksenne logolla – me järjestämme!

 

Yritystapahtuma – Palkintopöydät

Suomen kattavimmasta valikoimasta rakennamme näyttävän golfaiheisen palkintopöydän toivebudjettinne mukaisesti!

 

Pientä lisämaustetta kilpailupäivään?

Yhteistyössä Golf Centerin kanssa voimme järjestää asiakkaillenne lisäpalveluita esimerkiksi mailatestauksen parissa. Käytössänne on 3 Fitting Lab Studiota Track Man analysaattoreineen sekä Suomen kattavin valikoima uusimpia lapa- ja varsivaihtoehtoja kaikilta suurimmilta merkeiltä.

 

 

piltz_rangella

Piltz Golf School

Mika Piltz on Suomen golfin ensimmäisen ammattilaissukupolven tunnetuin pelaajaa. Piltz on tahkonnut ammattilaisena syksystä 1988 ja voittanut Suomessa rahakisoja enemmän kuin viisi seuraavaa yhteensä. Euroopan Tourilla ja toki enimmäkseen Challenge Tourilla hän on pelannut 80-luvun lopulta lähes tauotta.

Pelaajauran päättyessä Mika siirtyi valmentajaksi ja hän onkin noussut Suomen kiistattomaksi kärkivalmentajaksi niin ammattilaisten kuin amatöörienkin keskuudessa.

Piltz Golf School toimii Tapiolan Golfkeskus TAGi:ssa ympärivuotisesti. Mika tekee kaudessa kymmeniä yritystapahtumaisännöintejä, joissa päivän ohjelma suunnitellaan huolella asiakkaan toiveiden mukaan.

Suosittuja palveluita ovat mm.

  • Alkulämmittely / swingiklinikka ennen kilpailua rangella
  • Kenttäesittely kisainfossa
  • Mika kertoo, miten kenttää tulee pelata ja mitä asioita tulee ottaa huomioon mailavalinnoissa ym. pelistrategiassa
  • Beat the Pro par3 väylällä, jossa pelaajat saavat mitata taitojaan raudanlujaa ammattilaista vastaan
  • Mikan osallistuminen palkintojenjakoon

Pelaaminen

Tapiola Golfin sarjakor­tin kier­rok­sia voi käyt­tää mm. hen­ki­lös­tön, asiak­kai­den ja per­heen­jä­sen­ten pe­laa­mi­seen. Sar­ja­kort­ti si­säl­tää 50 kpl 9 reiän kier­rok­sia, joi­ta voi käyt­tää myös 18 reiän kier­rok­siin. Varaa sarjakortti tästä.

Yhteistyökumppanuudet ja näkyvyys

Tarjoamme yrityksille perusnäkyvyyden väyläkumppanuuden muodossa sekä räätälöityjä laajennettuja kumppanuuksia. Kumppanuussopimus sisältää pelaamisen ja edullisempien yritystapahtumien lisäksi edullisen, mutta kattavan näkyvyyden klubialueella ja kentällä sekä internet/printti mainonnassa. Lue lisää.

 

Muut Palvelut

Toiveesta järjestämme tapahtumaanne kattavasti lisäpalveluita. Kauttamme saatte tapahtumaanne esiintymään Suomen kiinnostavimmat artistit, ilotulituksen, kuljetus- ja majoituspalvelut sekä ammattivalo- ja videokuvaajat.

 

Pyydä tarjous!

Täytä oheinen yhteyslomake ja kerro tarkemmin minkälaisen yritystapahtuman haluaisit juuri teidän yrityksellenne. Otamme teihin yhteyttä ja teemme tarjouksen.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jari Hakkarainen
p. 050 5521 918
jari.hakkarainen@tapiolagolf.fi
toimisto@tapiolagolf.fi