Yritystapahtumat

Järjestä yritystapahtuma Tapiola Golfissa!

Vuonna 2016 valmistunut moderni ja vaikuttava klubitalomme tarjoaa verrattomat puitteet satojen erilaisten golftapahtumien järjestäjille golfkauden aikana. Toimintamme Tapiola Golfissa perustuu ensiluokkaiseen palveluun, laajaan ammattitaitoon ja intohimoon tuottaa odotukset ylittäviä elämyksiä ja tapahtumapäiviä golfin parissa.

Lyömätön sijainti ja monipuolisesti haastava links-kenttä

Pääkaupunkiseudun ytimessä sijaitseva Tapiola Golf on täysimittainen 18-reikäinen links-vaikutteinen golfkenttä golfmarkkinoiden kannalta parhaalla paikalla. Kentän tunnusomaiset kauniisti kumpuilevat väylät, suuret ja muodokkaat griinit sekä kentän mainio kunto kerää vuosi vuodelta kiitosta pelaajilta. Kenttämme lyhyet siirtymät ja tiivis kenttäkokonaisuus takaavat asiakkaille ja pelaajille täydellisen yhdistelmän viihtyvyyttä ja sosiaalisuutta, mitä et löydä muualta.

Etsitkö uutta sisältöä yrityksenne kesäpäiviin tai henkilökunnan virkistyspäiviin? Järjestämme eri kokoisille ryhmille lajiin tutustumispaketteja! Opettajamme neuvovat lajin perusasiat rangella ja lähipelialueellamme. Mahdollisuus myös green cardin suorittamiseen päivän yhteydessä!

 

Palvelut

Klubitalossamme Tapiolan Golfkeskus TAGi:ssa toimii Tapiola Golfin sauna- ja klubitilojen lisäksi ympärivuotinen ravintola Vista, Golf Centerin uusi 1000m2 lippulaivamyymälä Fitting Lab –studioineen, OnGolf golfmatkatoimisto sekä Piltz Golf School.

 

 

_dsc3775-1

Ravintola Vista

Ravintoloitsijamme loihtii tapahtumanne tarjoilut toiveenne mukaan. Monipuoliset tilaratkaisut mahdollistavat ryhmällenne yksityisyyden ja varattavissa on mm. lasitettu terassi, johon mahtuu jopa 80-100 henkilöä ruokailemaan. Valtavasti kiitosta hyvästä palvelusta ja ennen kaikkea maukkaista ruuista saanut ravintoloitsijamme räätälöi tapahtumanne menun tuoreista, laadukkaista raaka-aineista. Ravintolassa A-oikeudet. Tutustu osoitteessa www.ravintolavista.fi tai ole suoraan yhteydessä vista@tagi.fi.

 

_dsc2957-4-2

Golf Center

Tapiolan golfkeskus TAGi:ssa toimiva Golf Centerin lippulaivamyymälä toimittaa luotettavasti ja nopeasti yrityksenne logotuotteet. Oli toiveissasi sitten yhtenäiset yhtenäiset pelipaidat, nimikoidut pallot ja tiit pelaajille tai vaikka griiniliput ja beach flagit yrityksenne logolla – kaikki järjestyy avaimet käteen periaatteella.

Palkinnot

Järjestämme valmiit palkintopöytäratkaisut toiveidenne mukaisesti. Vaihtoehtoina löytyy kattavasti aina laadukkaista golftarvikkeista TAGi on POP –konserttilippuihin asti.

 

Pientä lisämaustetta kilpailupäivään?

Yhteistyössä Golf Centerin kanssa voimme järjestää asiakkaillenne lisäpalveluita esimerkiksi mailatestauksen parissa. Käytössänne on 3 Fitting Lab Studiota Track Man analysaattoreineen sekä Suomen kattavin valikoima uusimpia lapa- ja varsivaihtoehtoja kaikilta suurimmilta merkeiltä.

 

 

piltz_rangella

Piltz Golf School

Mika Piltz on Suomen golfin ensimmäisen ammattilaissukupolven tunnetuin pelaajaa. Piltz on tahkonnut ammattilaisena syksystä 1988 ja voittanut Suomessa rahakisoja enemmän kuin viisi seuraavaa yhteensä. Euroopan Tourilla ja toki enimmäkseen Challenge Tourilla hän on pelannut 80-luvun lopulta lähes tauotta.

Pelaajauran päättyessä Mika siirtyi valmentajaksi ja hän onkin noussut Suomen kiistattomaksi kärkivalmentajaksi niin ammattilaisten kuin amatöörienkin keskuudessa.

Piltz Golf School toimii Tapiolan Golfkeskus TAGi:ssa ympärivuotisesti. Mika tekee kaudessa kymmeniä yritystapahtumaisännöintejä, joissa päivän ohjelma suunnitellaan huolella asiakkaan toiveiden mukaan.

Suosittuja palveluita ovat mm.

  • Alkulämmittely / swingiklinikka ennen kilpailua rangella
  • Kenttäesittely kisainfossa
  • Mika kertoo, miten kenttää tulee pelata ja mitä asioita tulee ottaa huomioon mailavalinnoissa ym. pelistrategiassa
  • Beat the Pro par3 väylällä, jossa pelaajat saavat mitata taitojaan raudanlujaa ammattilaista vastaan
  • Mikan osallistuminen palkintojenjakoon

Pelaaminen

Tapiola Golfin sarjakor­tin kier­rok­sia voi käyt­tää mm. hen­ki­lös­tön, asiak­kai­den ja per­heen­jä­sen­ten pe­laa­mi­seen. Sar­ja­kort­ti si­säl­tää 50 kpl 9 reiän kier­rok­sia, joi­ta voi käyt­tää myös 18 reiän kier­rok­siin. Varaa sarjakortti tästä.

Yhteistyökumppanuudet ja näkyvyys

Tapiola Golfin Kumppanina saat kattavan kumppaninäkyvyyden aina golfkentältä Tapiola Golfin nettisivuja myöten, verrattomia etuja pelaamiseen, kumppanihinnat sekä tapahtumiin että palveluihin ja kutsut Tapiola Golfin mieleenpainuvimpiin tapahtumiin. Lue lisää.

Muut Palvelut

Toiveesta järjestämme tapahtumaanne kattavasti lisäpalveluita. Kauttamme saatte tapahtumaanne esiintymään Suomen kiinnostavimmat artistit, ilotulituksen, kuljetus- ja majoituspalvelut sekä ammattivalo- ja videokuvaajat.

 

Pyydä tarjous!

Täytä oheinen yhteyslomake ja kerro tarkemmin minkälaisen yritystapahtuman haluaisit juuri teidän yrityksellenne. Otamme teihin yhteyttä ja teemme tarjouksen.

Lisätietoja:

Jari Hakkarainen
Toimitusjohtaja 
p. 050 5521 918
jari.hakkarainen@tapiolagolf.fi

Linda Ratilainen
Palvelupäällikkö 

p. 044 3240 192
linda.ratilainen@tapiolagolf.fi